Fysiotherapie

In Sport- en Healthclub de Cirkel is een dependance van Sport Medisch Centrum Papendal (SMCP) gevestigd. De hoofdvestiging van SMCP bevindt zich op het terrein van Nationaal Sportcentrum Papendal in Arnhem.

Sport Medisch Centrum Papendal is al meer dan 40 jaar hét sportmedische centrum van Nederland. Ons team van onder meer sportartsen, fysiotherapeuten, cardiologen en bewegingswetenschappers levert elke dag hoge kwaliteit sportzorg onder één dak. Onze medewerkers staan voor een geïntegreerde aanpak.

Binnen ons sportmedisch centrum wordt aan alle wettelijke regels en kwaliteitseisen voldaan. Al onze sportartsen, fysiotherapeuten en bewegingswetenschappers zijn ingeschreven in de diverse (beroeps)registers. Zie hiervoor ook Registers en beroepsverenigingen.

In dependance Rheden kunt u terecht voor:

1. Fysiotherapie
2. Sportfysiotherapie
3. Sportrevalidatie
4. Manuele therapie
5. Oefentherapie Mensendieck
6. Haptonomie
7. Fysieke training en leefstijlbegeleiding

Bent u lid van de Cirkel en heeft u een blessure? Kom gratis naar ons inloopspreekuur op vrijdag van 10.30 - 11.00 uur. U kunt bij ons terecht voor al uw (blessure)vragen. Wij bekijken dan of uw blessure wel of niet voor behandeling of doorverwijzing in aanmerking komt. (vanaf 14 oktober 2016)

Kijk voor meer informatie op de website www.smcp.nl. Voor het maken van afspraken kunt u contact opnemen met Britt Dorrestein, fysiotherapeute, telefoon 088-0881360. U kunt ook mailen: b.dorrestein@smcp.nl.
-
-
-