Wil je serieus aan de slag en is resultaat behalen belangrijk voor je? Wil je duurzaam resultaat?

Dan is de Rheden Leefstijl en Afslank Challenge HET programma voor jou!
Logo Leefstijl en Afslank Challenge
Toepassing van de adviezen binnen de Leefstijl en Afslank Challenge geeft:
 • Meer energie.
 • Gezonder gewicht en minder ziekte.
 • Mentaal fitter.
 • Meer kennis over een actieve en gezonde leefstijl.
 • Meer kennis over zelfmanagement en zelfmotivatie.

Bekijk het filmpje 'Wat is de Leefstijl en Afslank Challenge?'


Resultaat garantie!
Omdat het Rheden Leefstijl en Afslank Challenge programma op basis van wetenschappelijke informatie is ontwikkeld, en beproefd is bij duizenden mensen, is resultaat gegarandeerd. Er wordt dan ook een 100% resultaat garantie gegeven, wat betekent dat je bij geen resultaat, het deelnamegeld retour ontvangt!

Kosten Rheden Leefstijl en Afslank Challenge
Het 3 maanden programma vraagt een eigen bijdrage van €12,95 per maand, inclusief Leefstijl beweegadvies, beweegmonitor, je eigen leefstijl portaal, het 4 fasenplan, de leefstijl e-learning cursussen, de 3 e-boeken en elke maand begeleiding van een Leefstijl- of voedingscoach.
De adviesprijs voor de Leefstijl en Afslank Challenge bedraagt €245,-, doordat de Leefstijl en Afslank Challenge tijdelijk gesubsidieerd is, kunt u nu profiteren van een voordeel van ruim €206,-.

Met je eigen leefstijlcoach op weg naar een gezonde leefstijl!

52% van de Nederlandse bevolking heeft overgewicht. Daar is in Rheden verandering in aan het komen. Wij zijn namelijk gestart met een erkend overgewicht preventie programma genaamd Leefstijl en Afslank Challenge. Er is bewust gekozen voor de toevoeging van het woord “Leefstijl” omdat dit programma primair een leefstijl & gezondheid programma is, met belangrijke elementen geïntegreerd uit het TNO/Fit!vak kennisdossier Overgewicht en Obesitas, waardoor een gezonder gewicht een garantie is.

Het Nieuwe Gezondheid model staat centraal in dit programma, waardoor er aandacht is voor bewegen, voeding en mentale fitheid. We zochten naar een op wetenschap gebaseerd overgewicht preventie programma waarin een gezondere leefstijl en duurzaam resultaat centraal staat. Door de toepassing van de internationale beweegrichtlijn van de WHO (World Health Organization) en de nieuwe voedingsrichtlijn 2015 van de Gezondheidsraad leren deelnemers in het Leefstijl Challenge programma het meest ideale ‘recept’ voor een gezond gewicht.


In het programma wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde, award winning, beweegmonitor, een boeiend actief- en gezond leven kennisdeel met online e-learning cursussen en e-boeken en deelnemers worden begeleid door een gecertificeerd Overgewicht Preventie coach.

Inhoud programma 3 maanden:
 • 2x per week Small Group/Personal Training
 • 4 coach momenten (gezond bewegen, vitale voeding, mentale fitheid en zelf-motivatie)
 • Begeleiding van fysiotherapeut en diëtist
 • Wekelijks contact met leefstijlcoach
 • Online persoonlijk beweegprogramma gericht op jouw wensen/mogelijkheden
 • Gesubsidieerd project

Het Rheden Leefstijl en Afslank Challenge programma wordt in de gemeente Rheden exclusief aangeboden door Sport- en Healthclub de Cirkel. 

Wanneer kun je starten? 8 januari 2018 (de aankomende start van 18 september 2017 zit vol)

Voorwaarden:
De subsidie is bedoeld voor alle inwoners van de gemeente Rheden van 40 jaar en ouder, met een (zeer) hoog gewicht gerelateerd gezondheidsrisico. Daarnaast moet men gemotiveerd zijn voor gedragsverandering en een inactieve leefstijl hebben.

Geinteresseerd? 
 Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen spoedig contact met je op.